пʼятниця, 04 січня 2013 06:30

Вікторія Бекхем витратила на Різдво півмільйона доларів

Автор: фото з сайта www.fornakorucci.blogspot.com
  Англійський футболіст Девід Бекхем цілує свою дружину співачку Вікторію. Подружжя живе у шлюбі 13 років. Має трьох синів і доньку
Англійський футболіст Девід Бекхем цілує свою дружину співачку Вікторію. Подружжя живе у шлюбі 13 років. Має трьох синів і доньку

Британська співачка 38-річна Вікторія Бекхем із чоловіком футболістом Девідом, 37 років, відсвяткували Новий рік на Мальдівах.

— Вікторія витратила на різдвяно-новорічний відпочинок майже 500 тисяч доларів, — говорить друг сім'ї Адам, 36 років. — Розкішний відпочинок влаштували на Мальдівах. Девід забронював найдорожчий спа-готель. Один номер "люкс" коштує 14 тисяч доларів за ніч. Там поселиться подружжя та їхня донька Гарпер Севен, якій 1 рік.

Троє синів футболіста 13-річний Бруклін Джозеф, 10-річний Ромео Джеймс і Круз Девід, 7 років, спатимуть в окремих "напівлюксах". У кожному з них ніч обійдеться в $6 тис. — 48 тис. грн.

— Спортсмен не поскупився на святковий відпочинок. На дешевший Вікторія не погодилася б. Вона любить усе найдорожче. До комплексу, де відпочивають Бекхеми, входять 130 вілл, 40 басейнів і 12 пляжів. Вечерятиме сім'я в розкішному ресторані, де платитиме по 240 доларів за одного члена родини. У їхньому розпорядженні будуть басейни, сауни та льодові фонтани. Доки Вікторія буде відвідувати спа-процедури, Бекхем із синами гратиме в теніс і займатиметься дайвінґом.

Бекхеми проведуть на Мальдівах 11 днів.

— Цього року Девід підготував для дружини скромний подарунок, — говорить Адам. — Під ялинкою вона знайде піжаму. Зазвичай, спортсмен задаровує кохану діамантами і дизайнерськими сумками. Піжама не з дешевих. Вона обійшлася у 800 доларів. Шовкове вбрання для сну на замовлення зробила британська дизайнерка Олівія фон Галле. Нічна сорочка пошита за ескізами, які колись один із британських дизайнерів робив для Коко Шанель.

Дітей подружжя подарунками не балує. Як зізнався друг сім'ї, вони отримують на Новий рік здебільшого одяг і взуття.

— Я думаю, ми правильно виховуємо своїх дітей, — говорить Бекхем. — Наш старший син Бруклін Джозеф від подарунків відмовився. Він прийшов зі школи і попросив мене перерахувати гроші, які я мав витратити на його подарунок, до фонду підтримки бездомних.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем витратила на Різдво півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі