пʼятниця, 16 червня 2023 14:20

"Відчуваю себе вигнанцем" – український дизайнер здійснив камінг-аут
5

 Костянтин Омеля здійснив камінг-аут
Фото: instagram.com/omelia_atelier
 Костянтин Омеля здійснив камінг-аут
 Костянтин Омеля здійснив камінг-аут
 Костянтин Омеля здійснив камінг-аут
 Костянтин Омеля здійснив камінг-аут

Дизайнер Костянтин Омеля здійснив камінг-аут.

Він представив спеціальну колекцію для підтримки ЛГБТК+ та розповів, чому наважився це зробити. Дизайнер виклав фото в Instagram і зізнався, що він гей.

"Мене звати Костянтин Омеля і я гей. Можливо, це і є мій перший публічний камінг-аут. Я хочу заявити про те, що все своє життя я відчуваю себе вигнанцем із суспільства за ознакою причетності до ЛГБТК+ спільноти. Я не маю достатніх прав, щоб жити тим життям, яким хочу. Необхідні зміни в законодавстві і більше інформації про те, хто такі ЛГБТК+, бо незнання викликає агресію у суспільстві", – розповів дизайнер

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Фокс розкрила "секрет" щасливих стосунків та пояснила, чому її син носить сукні

Дизайнер випустив колекцію, яка складається з однієї білої сорочки з великим вирізаним серцем на спині і декором у вигляді троянд.

"Переможе – любов" – спеціальний дроп спрямований на підтримку ЛГБТК+ ком'юніті в Україні, а також, щоб привернути увагу до пригнічення прав і свобод ЛГБТК+. Війна руйнує не тільки міста і людські долі, війна змінює і прискорює всі процеси в суспільстві. Сьогодні ЛГБТК+ на рівні з іншими захищають Україну, героїчно віддають свої життя, але не мають тих прав, що мають інші громадяни. Майбутнє наступає вже сьогодні і зміни потрібні вже сьогодні", – написав Омеля.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений OMELIA (@omelia_atelier)

Продюсер на телеканалі "1+1" Володимир Завадюк розповів про свого бойфренда. Зізнався, що його обранець – дизайнер. Продюсер зазначив, що не приховує свого хлопця, але й не показує обличчя коханого без його згоди. Він нагадав, що здійснив публічний камінг-аут в Instagram. Серед близьких та друзів не приховував інформацію про свою орієнтацію, тепер вирішив говорити про це у соцмережах більш конкретно.

Зараз ви читаєте новину «"Відчуваю себе вигнанцем" – український дизайнер здійснив камінг-аут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі