вівторок, 13 червня 2023 13:40

Меган Фокс розкрила "секрет" щасливих стосунків та пояснила, чому її син носить сукні
5

Фото: glamourmagazine.co.uk
Браян Остін Грін із синами від Фокс: 9-річним Ноа, 8-річним Боді та 5-річним Джорні, своєю дівчиною Шарною та їхнім спільним сином Зейном, якому вже майже рік

Американська акторка Меган Фокс заявила, що вона з чоловіком п'ють кров один одного. Вона ретельно слідкує за місячним календарем та захоплюється астрологією.

Зірки та карти підштовхнули її та нареченого Колсона Бейкера пити кров одне одного. Про це та інше вона розповіла в інтерв'ю Glamour UK.

"Гадаю, наше пиття крові одне одного може наштовхнути людей на неправильні висновки чи люди уявлятимуть нас із келихами, наче ми в "Грі престолів", п'ємо кров одне одного. Це просто кілька крапель, але так, ми час від часу споживаємо кров одне одного, лише в ритуальних цілях", – зазначила.

Торік пара їздила до Коста-Ріки, де спробувала галюциногенний напій аяваску. За словами Фокс, алкоголь вона не вживає вже понад десять років.

"Я завжди повністю твереза. Я навіть келиха вина не вип'ю. Навіть не палю. Не п'ю кави. У мене дуже жорстка дієта і я ніколи від неї не відхиляюся", – розповіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск публічно "потролив" Меган Фокс

Зірка також пишається тим, що її старший син Ноа носить сукні. За словами артистки її син почав так одягатися, коли йому було два роки.

"Я купила декілька книжок, де йшлося про ці речі та весь спектр того, що це таке. Деякі з цих книжок були написані трансгендерними дітьми. Деякі – просто про те, що ти можеш бути хлопчиком і носити плаття, можеш виражати себе через твій одяг як забажаєш. І це навіть не мусить бути пов'язане з твоєю сексуальною орієнтацією. Тож відколи вони ще були малі, я принесла це в їхнє повсякденне життя, щоби ніхто не почувався химерним, дивним або інакшим", – розповіла Фокс.

Автор: instagram.com/brianaustingreen
  Браян Остін Грін із синами від Фокс: 9-річним Ноа, 8-річним Боді та 5-річним Джорні, своєю дівчиною Шарною та їхнім спільним сином Зейном, якому вже майже рік
Браян Остін Грін із синами від Фокс: 9-річним Ноа, 8-річним Боді та 5-річним Джорні, своєю дівчиною Шарною та їхнім спільним сином Зейном, якому вже майже рік

Селебріті додала, що пишається своїми дітьми. Вони навчаються у школі, де дітям дається дуже обмежений доступ до інтернету. Такої політики вони дотримуються і вдома.

"Поки що ми справляємося дуже добре та багато в чому бережемо їхню невинність, але я не можу захищати їх завжди, хоча маю дитину, яка страждає. Я багато через це переживаю, бо просто хочу, щоби людство не було таким. Але моя дитина така хоробра, моє дитя таке хоробре, і я знаю, що вони не просто так обрали цей шлях. Це просто тяжко для матері", – поділилася Фокс.

Нещодавно Фокс відверто зізналася, що має дисморфофобію. Це психічний розлад, коли людина надмірно занепокоєна незначним дефектом свого тіла. Акторка наголосила, що її шлях любові до себе буде нескінченним, адже вона має багато комплексів, яких необхідно позбутися.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс розкрила "секрет" щасливих стосунків та пояснила, чому її син носить сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі