четвер, 25 квітня 2013 08:58

Вагітність не заважає Кейт Міддлтон залишатися елегантною
10

Герцогиня Кетрін відвідала благодійний прийом на честь дня народження організації The Art Room, що працює під патронажем герцогині і спрямованої на розвиток творчих здібностей у дітей.

На вечорі, що проходив в будівлі Національної портретної галереї в Лондоні, "найстильніша майбутня мама" з'явилася в блискучій блакитній сукні від Emilia Wickstead і сріблястих елегантних човниках. Вже звикла до публічних виступів, Кетрін виголосила промову перед присутніми 250 гостями: "Я твердо вірю в силу мистецтва, здатну змінити ситуацію. І The Art Room доводить це своєю щоденною роботою".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Міддлтон підкреслила свою вагітність квітковою сукнею

Герцогиня окремо відзначила, що дуже рада вшановувати підопічну їй організацію в настільки прекрасному місці, адже Національна портретна галерея є не тільки першою портретною галереєю у світі, але і "домом" для портретів всієї королівської сім'ї, включаючи перший офіційний портрет і самої Кетрін.

Зараз ви читаєте новину «Вагітність не заважає Кейт Міддлтон залишатися елегантною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі