понеділок, 17 червня 2024 11:49

Як змінився Іво Бобул з початку кар'єри: фото в молодості й зараз
9

Іво Бобул
Фото: facebook.com/ivo.bobul
Іво Бобул
Іво Бобул
Іво Бобул
Іво Бобул

Народний артист України Іво Бобул відзначає 71-річчя.

Gazeta.ua пропонує переглянути цікаві факти з життя виконавця і його фото в молоді роки.

Майбутній співак народився у багатодітній родині. В інтерв'ю він неодноразово розповідав, що жив у бідності.

У молодості Бобул працював будівельником і співав у ресторанах. На професійну естраду вийшов у 1979 році у складі сімферопольського ВІА Валерія Громцева "Море". За рік повернувся на рідну Буковину й співав з ВІА "Черемош", потім перейшов у "Живу воду", де замінив Лілію Сандулесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василь Вірастюк вперше показав молодшу на 11 років кохану: фото

Артист був одружений чотири рази. Від попередніх дружин має трьох дітей - Руслана, Данила і доньку Людмилу.

Творчість Бобула базується на піснях про кохання і патріотизм. У травні 2018 року Іво заявив про свої наміри балотуватися в президенти, однак пізніше спростував свою заяву.

У лютому 2023 року Бобул в інтерв'ю журналістці Еммі Антонюк висловив погляди щодо жінок. На його думку, жінки "стали меркантильними" та "думають лише про гроші", в той час як "хороші дівчата сидять по домах". Підкреслив, що спирається на власний досвід, а після спроби Емми вказати на образливість цих суджень, співак покинув інтерв'ю.

Раніше Іво Бобул відверто розказав про свої доходи на пенсії. Чоловік ізнався, що не вважає себе заможною людиною. Втім артист не може пригадати, коли востаннє був зовсім без грошей.

Зараз ви читаєте новину «Як змінився Іво Бобул з початку кар'єри: фото в молодості й зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі