середа, 26 вересня 2012 10:00

У Софії Вергари луснула сукня на червоній доріжці

Відома голлівудська актриса Софія Вергара осоромилася на червоній доріжці церемонії нагородження нагород "Еммі". Артистка вибрала для виходу в світ настільки вузьку сукню, що вона розійшлась на ній просто нижче спини.

Премія "Еммі" вважається однією з найпрестижніших кінонагород в Америці, важливіше неї може бути тільки "Оскар", тому до цього заходу голлівудські зірки підходять з усією серйозністю і з'являються на червоних доріжках в бездоганному вигляді. Адже там їх зустрічають сотні фотокореспондентів, готових у будь-який момент натиснути на затвор і представити знаменитість у всій пишності або з купою недоліків.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Софія Вергара на врученні "Еммі" сексуально вигинала спину

Тож можна уявити, як себе відчула під сотнею поглядів відома актриса, зірка ситкому "Американська сімейка" Софія Вергара, коли виявила, що блискавка на її сукні кольору морської хвилі розійшлося в найцікавішому місці - на сідницях. Справа в тому, що вбрання Вергари виявилося занадто вузьким.

Софія тут же звернулася за допомогою до обслуговуючого персоналу премії "Еммі", і актрисі відразу зашили сукню, і під час появи на сцені, щоб отримати нагороду за кращий комедійний серіал, актриса виглядала бездоганно.

Цікаво, що Софія виявилася володаркою прекрасного почуття гумору (мабуть, не дарма вона грає в комедійному фільмі). Вона виклала в своєму мікроблозі фотографії, на яких показано, як саме порвалася її сукня (і заразом продемонструвала білі трусики) і як його зашивали. Вергара так підписала знімок: "Так, це трапилося за 20 хвилин до того, як ми перемогли!"

Зараз ви читаєте новину «У Софії Вергари луснула сукня на червоній доріжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі