середа, 01 лютого 2012 10:05

Найбажанішою жінкою 2012 року стала Софія Вергара
5

Інтернет-портал для чоловіків AskMen.com опублікував свій традиційний рейтинг найбажаніших жінок. Список, до якого увійшли 99 знаменитостей, був складений за підсумками опитування відвідувачів ресурсу. У нинішньому голосуванні взяли участь близько мільйона чоловіків.

Перше місце в списку найбажаніших жінок в 2012 році дісталося колумбійській актрисі Софії Вергарі, яка роком раніше зайняла третє місце в аналогічному рейтингу AskMen.com. Як відзначають американські світські оглядачі, на такий успіх 39-річної Вергари швидше за все вплинула її робота в комедійному серіалі "Американська сімейка" (Modern Family).

На другому місці рейтингу опинилася 19-річна модель і актриса Кейт Аптон. Третє місце списку дісталося виконавиці ролі Лісбет Саландер в американській екранізації роману "Дівчина з татуюванням дракона". Перша десятка рейтингу 99 найбажаніших жінок за версією AskMen.com виглядає так:

1.Софія Вергара

2.Кейт Аптон

3.Руні Мара

4.Міранда Керр

5.Нікі Мінаж

6.Емма Стоун

7.Скарлетт Йоханссон

8.Кім Кардаш'ян

9.Ріанна

10.Кендіс Свейнпол.

Володарка титулу найбажанішої жінки 2011 року, актриса Блейк Лайвлі, в 2012 році опинилася на 32-му місці. Окрім неї в список також потрапили Леді Гага, Кейт Міддлтон, Кеті Перрі, Міла Куніс, Джессіка Альба, Бар Рафаелі, Жизель Бундхен, Джорджія Джаггер, Ірина Шейк, Кейт Мосс, Каролін Возняцкі та багато інших.

У 2012 році до переліку не були включені Анджеліна Джолі і Дженніфер Еністон, які регулярно потрапляють в подібні списки і не рідко займають місця у перших десятках.

Зараз ви читаєте новину «Найбажанішою жінкою 2012 року стала Софія Вергара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі