вівторок, 26 липня 2011 17:25

У музеї воскових фігур виставили постарілого Бреда Пітта
8

Бред Пітт та його давній друг Джордж Клуні знову зустрілися, але цього разу не на знімальному майданчику, а в музеї воскових фігур Grevin в Парижі. Відтепер воскова фігура Бреда Пітта, виконана скульптором Стефаном Баре, зайняла своє місце поряд з фігурою Джорджа Клуні.

Зазначимо, майстер працював над фігурою Пітта, грунтуючись виключно на фото та відеоматеріалах. Принаймні, подібності з оригіналом у нього набагато більше, ніж у колеги, який стоїть поруч.

На жаль сам Бред Пітт на відкриття власної фігури в музеї Grevin прилетіти не зміг, оскільки зараз він зайнятий на зйомках фільму "Світова війна Z". До речі, його дружина Анджеліна Джолі, а точніше її воскова копія, також незабаром займе своє законне місце поряд з чоловіком. Співробітники музею підтвердили, що на початку 2012 року ця одна з найгламурніших Голлівудських пар буде представлена і в Grevin, приєднавшись, таким чином, до своїх аналогів в музеях мадам Тюссо у Лондоні і Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «У музеї воскових фігур виставили постарілого Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі