середа, 28 лютого 2024 10:22

У Литві скасували концерт співачки LP, яка одягла худі з російським прапором
3

Лора Перголіцці
Фото: instagram.com/iamlpofficial
Лора Перголіцці
Лора Перголіцці

У Литві скасували концерт американської співачки Лори Перґоліцці, яка виступає під псевдонімом LP. Це сталося після того, як зірка виклала відео у худі з прапором РФ і подякувала російському фанклубу за подарунок.

Захід мав відбутися у місті Каунас 4 березня. Керівництво арени зазначило, що така поведінка з боку світових знаменитостей неприпустима.

"Цим рішенням ми хочемо звернути увагу як LP, так і інших артистів, які планують заходи в Литві, що ми не потерпимо меседжів на підтримку країни-агресорки", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна з Росією закінчиться у Криму - Ахтем Сеітаблаєв

Організатори заходу Medusa Concert заявили, що підтримують Україну.

"Всі співробітники нашої агенції, як і вся Литва, всім серцем з розтерзаною війною країною та її героями, тому відео, яке поширюється в інтернеті, збентежило і обурило нас так само, як і інших литовців", - сказав керівник організації Ремігіюс Кнабікас.

Співачка Віра Брежнєва заявила, що їй не соромно за те, що тривалий час жила й працювала в Росії. Знаменитість зауважила, що її продовжують хейтити через це в мережі.

Зараз ви читаєте новину «У Литві скасували концерт співачки LP, яка одягла худі з російським прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі