пʼятниця, 16 лютого 2024 17:39

"Зі своєю совістю я чиста" - Брежнєва сказала, чому їй не соромно за життя і роботу в Росії
3

Віра Брежнєва
Фото: instagram.com/ververa
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Співачка Віра Брежнєва заявила, що їй не соромно за те, що тривалий час жила й працювала в Росії.

В інтерв'ю виданню Elle знаменитість зауважила, що її продовжують хейтити через це в мережі.

"Як вже стало зрозуміло, артисти - це лише вершина айсберга, яка ось так була на дві країни. Але оскільки ми у всіх перед очима, то, звичайно, найлегше щось говорити нам. І це відбувається тільки в інтернеті, в житті я зустрічаю людей, з якими ми підтримуємо одне одного, а в соцмережах - писали, пишуть і будуть писати. Для мене найважливіше, що у скрутний час я зі своєю країною серцем і душею. Для мене це має значення. Я зробила і роблю що можу. Тільки з собою мені прокидатися кожного ранку і дивитися собі в очі в дзеркалі. Зі своєю совістю я чиста", - прокоментувала виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брежнєва вперше підтвердила чутки про розлучення з Меладзе

Додала, що минулого року, коли вона повернулася до України, прихильники пригадали слова про те, що Віра "не вважає себе українською артисткою".

"Я українською співачкою не була, тому що я не брала там участі в жодній "Пісні року". Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе мають бути пісні українською. У мене їх немає", - говорила Брежнєва у 2019 році під час інтерв'ю пропагандисту Манучарову.

Брежнєву позбавили посвідки на проживання в Російській Федерації. Документ артистки, що підтверджує право тимчасово або постійно проживати в РФ, був анульований. За цим послідувало закриття номера Індивідуального підприємця (аналог українського ФОП), тому що ПНП дає іноземцям право на ведення підприємницької діяльності на території Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Зі своєю совістю я чиста" - Брежнєва сказала, чому їй не соромно за життя і роботу в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі