вівторок, 27 лютого 2024 17:04

Одягла худі з прапором Росії: американська співачка LP потрапила у скандал
3

Лора Перголіцці
Фото: instagram.com/iamlpofficial
Лора Перголіцці
Лора Перголіцці

Американська співачка Лора Перголіцці, яка виступає під псевдонімом LP, потрапила у гучний скандал.

Артистка опублікувала відео, на якому була одягнена в худі з прапором РФ і написом Russia official. Зірка, яка раніше підтримувала Україну, подякувала російським фанам за такий подарунок.

Згодом виконавиця видалила розповідь через хейт з боку підписників.

"Краще б вам прямісьнько до Москви", "Ношу російське худі. Ви серйозно? Сподіваюсь, що люди скасують ваші концерти", "Можна йти за російським кораблем", "Ви величезне розчарування для своєї країни", - зазначали під останніми дописами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна з Росією закінчиться у Криму - Ахтем Сеітаблаєв

Пізніше LP записала відеозвернення, у якому наголосила, що підтримує українців.

"Я вдячна своїм прихильнам зі всього світу. Я знаю, що серед них є багато українців, які є біженцями у Балтійських країнах. І я хочу, щоб мої українські фани знали, як сильно я їх підтримую і завжди підтримувала. Я люблю вас та сподіваюся побачити вас на концертах", - виправдалась співачка.

Співачка Віра Брежнєва заявила, що їй не соромно за те, що тривалий час жила й працювала в Росії. Знаменитість зауважила, що її продовжують хейтити через це в мережі.

Зараз ви читаєте новину «Одягла худі з прапором Росії: американська співачка LP потрапила у скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі