пʼятниця, 24 травня 2013 08:37

Торі Спеллінг оголила груди перед папараці

Актриса Торі Спеллінг встигає не тільки бути матір'ю чотирьох дітей, а й позувати папараці в бікіні. На цей раз через недолугу позу, зірка оголила силіконові груди.

40-річна зірка американських серіалів Беверлі-Хіллз, 90210 і Мелроуз Плейс Торі Спеллінг - щаслива мама чотирьох дітей. Але це не заважає дівчині підтримувати інтерес до своєї персони фотосесіями в бікіні. Цього разу зірка мимоволі оголила груди перед папараці.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Торі Спеллінг змогла схуднути на 20 кг

У свій час актриса Торі Спеллінг зробила безліч дорогих операцій, так що у неї, здавалося, повинні бути найкращі груди в світі. Однак через помилки лікарів зірці краще не носити декольте, так як останнім часом її бюст придбав неестетичний вигляд.

Нагадаємо, що у Торі Спеллінг і її чоловіка Діна Макдермота вже є 3-річна дочка Стелла,4-річний син Ліам і 13-річний син Діна від попереднього шлюбу, Джек. А її дочці Хетті Маргарет ледь виповнилося 2 роки. "Ми хотіли четверту дитину. Якщо у нас буде ще дитина, це буде чудово", - додає Торі.

Зараз ви читаєте новину «Торі Спеллінг оголила груди перед папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі