субота, 09 квітня 2016 13:45

Тоня Матвієнко сказала, що буде найдорожчим у неї на весіллі

Тоня Матвієнко сказала, що буде найдорожчим у неї на весіллі
glavred.info

Співачка Тоня Матвієнко планує весілля з батьком своєї дитини Арсеном Мірзояном, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1. Зірка поділилась враженнями від пропозиції, яку отримала на концерті коханого.

"Він вже починає йти до мене з коробочкою, а я не розумію про що він говорить. Я думала це до свята восьмого березня, адже я ще не отримала сережки за Ніну. Я думаю: "невже він зараз сережки несе мені". Я вже потім зрозуміла, у мене був шок", - говорить Тоня Матвієнко.

За словами Мірзояна, весілля планують на 2017 рік, адже Тоня сказала, що не хоче виходити заміж у високосний рік.

"Я хочу випити шампанського, щоб Ніна підросла, щоб все було по-домашньому. Дуже хочу гарну сукню. Можливо це буде саме найдорожче на весіллі", - сказала співачка.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко народила співаку Арсену Мірзояну дитину.

"Він багато робить, ми купаємо, воду гріє, наливає, бо все рівно поки воду кип'ячу, не наливаю сиру воду, візочок виносить на вулицю, навіть в магазин, коли його не має нікому сходити, він дуже допомагає", - говорить Тоня Матвієнко.

"Ми разом робимо те, що можемо разом, все інше, що Тоня робить сама чисто фізіологічно, можу налагодити молоковідсмоктувач", - жартує Арсен Мірзоян.

"Дуже важкий, чесно кажу, ніби і мама допомагає, щоб я поспала, але я змучена,тому що постіно у якомусь стресі, що щось не так роблю, але це можуть зрозуміти лише мами", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Тоня Матвієнко сказала, що буде найдорожчим у неї на весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі