вівторок, 02 листопада 2010 15:38

Том Круз зістрибнув з найвищої будівлі в світі (ФОТО)

Під час зйомок фільму "Місія нездійсненна-4" голлівудський актор Том Круз, взягнений в усе чорне виліз на Бурдж в Дубайях. На висоті 124 поверху він виліз в вікно і повис на страхувальних тросах, а потім актор пробіг по фасаду будівлі. Том Круз виконував складний трюк.

В цей час режисер фільму і його помічники з острахом виглядали з вікна і спостерігали за актором, який знаходився на величезній висоті. Навпороти Круза завис вертоліт, з якого і проводили зйомку.

На тротуарі одразу зібралися прихильники і роззяви, які уважно слідкували за Крузом.

Всі трюки у своїх фільмах, а особливо "Місії нездійсненній" актор виконує сам.

"Я хочу розважати глядачів, тому частиною цих фільмів є мої власні трюки. Я вважаю, що це додає хвилювання глядачам. Це складно робити, але задоволення для мене", - зазначив Круз.

Четверта частина "Місії нездійсненної" отримала назву "Примарний протокол". Разом з Крузом у фільмі знімаються Джеремі Реннер і Пола Паттон.

Нагадаємо, найпершу "Місію" знімавБрайан Де Пальма, другу частину робив Джон Ву, третю - Джеффрі Адамс. Режисером четвертої частини став Бред Бьорд, творець мультфільмів "Суперсімейка", "Рататуй" і "Вгору!".

DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Том Круз зістрибнув з найвищої будівлі в світі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі