Ексклюзиви
пʼятниця, 29 жовтня 2010 10:11

Том Круз розкрив секрет четвертої частини "Місії нездійсненної"

Том Круз розкрив секрет четвертої частини "Місії нездійсненної"

Назва четвертої частини франшизи "Місія нездійсненна", чия дія починається в Москві, буде без номеру, повідомив Том Круз, який виконує у всіх фільмах головну роль - агента ЦРУ Ітана Ханта, журналістам в четвер увечері.

"Я завжди мріяв, щоб у франшизи не було жодних номерів. Я ніколи в житті не знімався в сиквелах і ці фільми як сиквели теж не сприймав. І ось студія "Парамаунт" придумала чудову назву: це буде "Місія нездійсненна: Примарний протокол" (Mission: ImpossibleGhostProtocol), і ніяких цифр", - цитує Круза журнал HollywoodReporter.

Найпершу "Місію" знімав Брайан Де Пальма, другу частину робив Джон Ву, третю - Джеффрі Адамс. Режисером четвертої частини став Бред Бьорд, творець мультфільмів "Суперсімейка", "Рататуй" і "Вгору!".

Відомо, що в "Примарному протоколі" з'явиться Джош Холлоуей, який прославився в ролі Сойера з серіалу "Залишитися в живих", головну негідницю зіграє француженка Леа Сейду (Шарлота з тарантинівських "Безславних виродків").

Студія ParamountPictures також повідомляла, що в картині з'являться Саймон Пегг, Пола Петтон, Джеремі Реннер і російський актор Володимир Машков.

Прем'єра картини запланована на 16 грудня 2011 року.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Том Круз розкрив секрет четвертої частини "Місії нездійсненної"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі