середа, 07 грудня 2011 16:43

ТІК у новорічному кліпі зняв оголених дівчат
22

Фото: Фото: прес-служба гурту

Днями гурт ТІК відзняв відеокліп на композицію "Гуляй, народ!".

Пісня ідеально підходить для періоду, який насувається на українців – період Новорічних та Різдвяних свят, зазначили у прес-службі гурту.

"Споконвічне бажання українського народу до гулянь просто неймовірне, - каже Віктор Бронюк, лідер гурту ТІК. - Новий рік - свято, подія, яка дозволяє зібратись у творчому, родинному колі і відзначити його з усім українським розмахом. Так, як гуляють українці, не гуляє жоден народ у світі. Там, де гарно святкують, де гостей гарно частують, пісня лунає і народ гуляє".

У кліпі показана історія Новорічної ночі. Після святкування Нового року учасники гурту ТІК потрапляють до знімального павільйону і бачать знімальну групу у не зовсім робочому стані. Дівчата у купальниках лежать на снігу, режисер заснув на робочому місці, вагітні манекени, стилістки та гримери у новорічних образах.

Кліп на пісню "Гуляй, народ!", режисером якого є Сергій Ткаченко, можна буде побачити на українських телеканалах вже зовсім скоро.

Зараз ви читаєте новину «ТІК у новорічному кліпі зняв оголених дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі