пʼятниця, 18 листопада 2011 00:30

Мер Тернополя підспівував гурту "ТіК"

Автор: фото З САЙТА www.tik.ua
  ”Весільний альбом” вінницький гурт ”ТІК” презентував у жовтні. До нього увійшло 11 пісень
”Весільний альбом” вінницький гурт ”ТІК” презентував у жовтні. До нього увійшло 11 пісень

15 листопада у столичному Палаці спорту виступив вінницький гурт "ТіК". Цим концертом музиканти завершили всеукраїнський тур зі своїм третім альбомом, "Весільним".

— Під час турне планували відвідати 25 міст, але дали тільки 11 концертів, — розповідає перед виступом лідер гурту 32-річний Віктор Бронюк. — Інші скасували з технічних причин. У кількох містах у концертних залах ремонтують системи опалення, бо готуються до Євро. В холодних залах не могли працювати, та й глядачі в таких умовах довго не витримали би. Крім того, перед Новим роком плануємо виступати на корпоративах. Щоб себе не заганяти, вирішили концерти перенести на весну.

Тур стартував у Вінниці. Потім музиканти відвідали ще 10 міст.

— У кожному зустрічали по-своєму, — продовжує Віктор. — У Тернополі на концерт прийшли багато керівних персон, було все начальство міста й області. Майже 2 години вони вели себе дуже офіційно. Але наприкінці не стрималися — навіть мер підспівував. Усюди дарували книжки про міста, де ми виступали. У Луцьку наприкінці концерту на сцену вийшла 12-річна дівчинка. Вручила мені снікерс. Сказала: "У мене більше нічого немає. А так хочеться вам щось подарувати".

Концерт у Києві починають із затримкою на півгодини. У залі є вільні місця. Квитки коштували від 50 до 300 грн. Багато глядачів прийшли з дітьми. У фан-зоні 5-річна дівчинка у рожевому костюмі тримає букет із трьох троянд.

— Бронюк — мій улюблений співак, — говорить вона. — Найбільше мені подобається його пісня "Свєта". Люблю її, бо мене теж так звати. В садочку її з іншими дівчатами співаємо. Хлопці з нас сміються. Кажуть, у нас ні слуху, ні голосу немає. Місяць збирала гроші, щоб купити Бронюку квіти. Кожного дня просила маму і тата кинути копієчку в мою копілку.

— Під час туру помітив, що слухацька аудиторія змінилася, — додає  лідер гурту. — Раніше наші пісні любила молодь, тепер їх слухають люди старшого віку. На концерти приходять цілими поколіннями: діти, батьки, бабуся і дідусь.

Із Бронюком три пісні виконала 41-річна Ірина Білик.

— Іриною музикою заслухувався ще в дитинстві. Товаришуємо давно. Якось спитав, чому вона не співає українською. Відповіла: "Якби знайшлася гарна пісня, то заспівала б". Коли записували "Весільний альбом", вирішив їй задзвонити. Запропонував разом виконати пісню "Не цілуй". Це пісня про лірично-драматичні стосунки, Іра про таку мріяла. Вона приїхала на студію через півгодини. Записали дуже швидко. Недавно почув, як цю композицію співали на весіллі.

Зараз ви читаєте новину «Мер Тернополя підспівував гурту "ТіК"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі