понеділок, 01 квітня 2013 09:10

Сурі Круз з'явилася на людях з новою зачіскою
6

Днями Сурі Круз разом з мамою Кеті Холмс, бабусею і дідусем (по маминій лінії) побувала у флоридському "Діснейленді": крім нового костюма принцеси Жасмін дівчинка продемонструвала і новий "рваний" чубчик.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Сурі Круз з'явилася дублерка

Напевно новий імідж - був черговим капризом Сурі, адже мама Кеті просто не в змозі відмовити дочці в її проханнях - так, в останній день прогулянки по парку розваг актриса прокотилася з дівчинкою на машинках (Сурі не хотілося кататися на самоті - і вона відразу пустила в хід сльози), потім купила їй костюм арабської принцеси і іграшки, а на обід відвела її в кафе поряд із Замком Попелюшки. І все одно дії мами часом викликали незадоволення у примхливої ??дочки.

А ось чубчик - хоч і не дуже акуратний на вигляд і недбало зачесаний набік - явно припав до душі Сурі, адже в поєднанні з нею так виграшно виглядав золотий вінець принцеси, який теж подарувала слухняна мама.

Зараз ви читаєте новину «Сурі Круз з'явилася на людях з новою зачіскою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі