четвер, 19 січня 2012 11:56

Співачка Наталя Валевська мріє про дітей

Співачка Наталя Валевська мріє про  дітей

"Дуже, дуже хочу дітей! У чоловіка Володимира є дві дівчинки-тінейджерки від попереднього шлюбу, ми чудово ладнаємо. Але хочеться своїх. Материнський інстинкт прокинувся в мені давно, ще коли із шкільною подругою Лесею вступили в училище вчитися на кравця. Вона пішла в декрет і  я приходила няньчити її Настю. Ми її по черзі гойдали. Тепер вона мені майже до плеча дістає. Аж не віриться" - розповіла Наталя.

При вигляді маленької дитини у неї з'являється бажання, щоб це маля було її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авраама Руссо і Наталю Валевську зніматимуть у ліжку

"Хочу цілувати ніжки, ручки, ніжну шкіру! У мене два племінники Артемчик і Вовчик, такі запашні! Я дивлюся вночі передачу "Від "а" до "я"", там розказують, як дитину можна виховувати без ременя.  Найближчим часом планую  народити. Як тільки почуєте, що я купила нову квартиру, бо  в нас маленька, знайте, що ходжу із животом!", - поділилася  співачка.

Вона також зізналася, що  дуже мало бачиться із родичами, друзями з рідного Хмельницького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валевська не може знайти час на операцію

"Раніше їздили туди часто. А тепер раз на півроку. Ми включали найвеселіші платівки і танцювали всі, навіть бабусі й дідусі. Востаннє ми збиралися  за одним столом на нашому вінчанні. Я розумію, що цього більше не буде, тому меланхолія розбирає аж до сліз. А ще так рідко спілкуюся із  своїм чоловіком наодинці  як чоловік з дружиною. Здебільшого ми спілкуємось як продюсер і співачка, весь час обговорюємо ділові моменти. Приходимо додому пізно і на сюсі-пусі часу нема", - підсумувала вона.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Наталя Валевська мріє про дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі