пʼятниця, 01 вересня 2023 09:53

Скандальна блогерка Алхім висміяла українські треки про війну

Скандальна блогерка Алхім висміяла українські треки про війну
Анна Алхім назвала українську музику "несмаком". Фото: Facebook

Скандальна блогерка Анна Алхім не приховує, що вважає українську музику "несмаком". На думку жінки, краще слухати пісні співачки-зрадниці Анни Asti, ніж хіти про війну та перемогу України. У її треках інфлюенсерка бачить "більше почуттів".

У шоу "Трендсеттер" вона висміяла пісні, які називають "шароварщиною". Заявила, що музика має викликати емоцію.

"Є українські пісні, які мені подобаються. Вони про любов, про ще щось, про якісь почуття. А "шароварщина" – це несмак. Це некрасиво. Музика має викликати якісь емоції... Ти їдеш в машині, слухаєш якусь пісню, а там якісь там "гопаки"... Так, краще Асті слухати" – видала блогерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пообіцяли якийсь орден": скандальна блогерка Алхім здивувала заявою про співпрацю з ГУР

Додала, що їй "набридли" пісні про війну. За її словами, такі хіти нібито принижують українську культуру.

"Скільки можна співати про війну? Усі про це співають, усі на цьому хайпують. Як не пісня, то про війну. За*бали ці ракети. У кожній пісні ці ракети. Це раніше, у ту епоху, слухали пісні та пригадували війну. А нині у нас є інтернет... То що, давайте слухати "шароварщину" та пригадувати, шо у нас війна?" – заявила Алхім.

Раніше Алхім назвала "д**ілами" жителів Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Закарпатської областей. Вона виклала репост відео, у якому написано, що жителі заходу України – це завод дебілів під назвою "Чому не державною?". Їй не сподобалося те, що в цих регіонах люди спілкуються українською мовою і можуть вимагати цього від гостей з інших регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна блогерка Алхім висміяла українські треки про війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі