середа, 11 липня 2012 12:48

Сідниці Леді Гаги змогли роздивитися всі фанати

Епатажна співачка Леді Гага знову шокувала громадськість. Цього разу артистка, яка ніколи не соромилася вести себе на публіці так, як їй заманеться, роздяглася в аеропорту Лос-Анджелеса.

Знаменитість прибула до США з Сіднея втомлена і сонна. За час польоту співачка встигла переодягнутися і приїхала додому у відвертому вбранні. У Лос-Анджелесі зірка з'явилася практично напівоголеною - в колготках, ліфчику і шкіряній куртці на голе тіло.

Побачивши представників преси і фанатів, знаменитість стала кривлятися і показувати навколишнім непристойний жест. Втім, потім зірка змінила гнів на милість і навіть помахала всім ручкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага написала пісню про принцесу Діану

Проте, папараці було набагато цікавіше знімати артистку не в анфас, а з тилу. До речі, зірка знаходиться у чудовій фізичній формі. Стрункі ноги, підтягнуті стегна і ніякого натяку на целюліт.

Варто зазначити, що в ході свого світового турне The Born This Way Ball співачці вдалося наробити чимало галасу. Так, провокаційні тексти її пісень і відверті вбрання викликали гнів у християн в Південній Кореї і на Філіппінах, а також мусульман в Індонезії.

Також Гага примудрилася зіпсувати відносини і з жителями Таїланду. "Вона приїхала до нас в гості, але замість того, щоб проявити повагу, співачка почала нас ображати", - написав один з користувачів популярного тайського форуму Pantip.

Зараз ви читаєте новину «Сідниці Леді Гаги змогли роздивитися всі фанати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі