четвер, 11 липня 2013 15:31

Сєдокова назвала Миколу Тищенка "ресторатором з найменшим у Києві "причандаллям"

Сєдокова назвала Миколу Тищенка "ресторатором з найменшим у Києві "причандаллям"
Фото: instagram.com

Між Анною Седоковою і Миколою Тищенко в соцмережах розгорається справжній скандал.

Раніше київський ресторатор заявив, що готовий заплатити за ніч зі співачкою тисячу доларів, "як і за будь-яку іншу повію". Аня не могла залишити цю заяву без уваги і прокоментувала висловлювання Тищенко у своєму акаунті в Twitter.

"Та що ж це таке сьогодні! Тепер київські ресторатори з найменшим "причандаллям "у Києві намагаються якось привернути до себе увагу. Лити бруд на дівчину це дуже гідно. Особливо враховуючи моє хороше ставлення. Але я не ображаюся на тебе, правда .))) На маленьких же не ображаються.))) І скажу просто: "Коля: Підростеш, поговоримо!". Люди заради піару готові йти на все. Мені шкода ... Хоча мене ж теж часто звинувачують у ПР-і. Ось тільки різниця в тому, що я зовсім не піарюсь, я так ЖИВУ. Яскраво і незабутньо. Бувають моменти, коли начитавшись преси про себе або образливих висловлювань у ній людей, яких ти вважав раніше друзями, хочеться все кинути, видалитися назавжди з соцмереж і сховатися де подалі. А потім я згадую вас, ваші теплі коменти. Про те, що ви вірите в мене і міняєте своє життя на краще. І тоді я розумію, що це не рішення. Рішення - бути сильною і дивитися тільки вперед. Не обертаючись назад. "

Зараз ви читаєте новину «Сєдокова назвала Миколу Тищенка "ресторатором з найменшим у Києві "причандаллям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі