понеділок, 11 червня 2012 11:13

Ганна Седокова забороняє дочці говорити англійською мовою

Ганна Седокова забороняє дочці говорити англійською мовою
Для молодшої дочки співачка найняла няню з Вінниці Фото: mk.ru

Чоловік Ганни Седокової Максим Чернявський займається в Америці бізнесом. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"За освітою він менеджер економічних наук. Він займається там бізнесом. Спочатку було дуже важко, тому що бізнес там зовсім по-іншому влаштований. Він працює сам на себе, заробляє головою, займається в сфері нерухомості. Він нікому нічого не продає, він іншими речами займається", - підкреслила вона.

Через місяць молодшій дочці співачки Моніці виповнюється один рік. Седокова планує сім'єю поїхати в Мексику

"Дві години летіти в Кабо. Там є один з кращих готелів у світі. Там є різні чудові дитячі атракціони. Моя мрія - полетіти в Мексику всією родиною", - розповіла вона.

Співачка також нещодавно усвідомила, що почала говорити з акцентом. Крім того її старша дочка Аліна також дуже добре говорить англійською мовою. Однак вдома співачка забороняє дочці говорити англійською.

"Вона мені починає розповідати, особливо якщо події, які сталися в школі. Я кажу: "А тепер зупинись і переклади на російський", - поділилася екс-"ВІА Гра".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Ганни Сєдокової не хоче вимовляти слово "папа"

Крім того Седокова зізналася, що у її молодшої дочки няня родом з Вінниці.

"У нас в Лос-Анджелесі - величезна інфраструктура нянь, перш за все з Росії, України та Молдови", - підкреслила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Седокова забороняє дочці говорити англійською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі