вівторок, 11 жовтня 2011 22:24

Седокова залишила 2-місячну доньку і поїхала будувати кар'єру

Співачка та актриса Анна Седокова залишила свою 2-місячну доньку Моніку в Лос-Анджелесі, а сама поїхала у Москву на заробітки, пише ТаблоID.

Друга донька Седакової з'явилася на світ наприкінці липня в одній з клінік Лос-Анджелеса. Вже зараз маленька Моніка може відчути усі "переваги" зіркової матусі. Адже дівчинка не бачила маму фактично три тижні.

Наразі співачка знову перекваліфікувалася у телеведучі — Аня веде шоу про моду на одному з російських телеканалів. Саме заради цього Седакова й поїхала з Лос-Анджелесу до Москви, залишивши дітей на нянь і бабусь.

Седокова зізналася, час від часу її гризе думка: а чи не зарано вона так надовго покинула новонароджену дитину?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Сєдокова відмовилася від няні

"Кожного вечора я засинаю з цією думкою, мабуть зарано, мабуть не треба було. Але потім коли поговорю з ними по скайпу, а вони мені кажуть: "Матуся, ми дуже щасливі, все добре", - зауважила артистка.

Нагадаємо, свою першу дитину - доньку Аліну від футболіста Анатолія Белькевича - Аня ростила коли була ще зовсім юною.

"Я народжувала дітей в абсолютно різних ситуаціях. Першого разу я була молода та недосвідчена, в мене не було надійного тилу. Зараз в мене велика міцна родина. Зараз цілодобово, і днем і вночі, весь час з малечею дві бабусі. Я стала набагато досвідченішою. Я вважаю, жінка має бути реалізованою сама по собі", - заявила Седокова.

Зараз ви читаєте новину «Седокова залишила 2-місячну доньку і поїхала будувати кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі