понеділок, 18 лютого 2013 11:27

Анна Сєдокова помстилася чоловікові з солістом групи Blue
5

Популярна виконавиця Анна Сєдокова вирішила помститися чоловікові Максиму Чернявському, якого тільки нещодавно викрила в зраді. На вечірці після концерту артистка без сорому фліртувала з учасником групи Blue Лі Раяном.

Нагадаємо, днями у своєму мікроблозі Анна Седокова опублікувала такий запис: "І які ж бувають лицемірні люди .. З початку строять із себе подружок, а потім з твоїми чоловіками запалюють. Хочу забути". Запис супроводжувався посиланням на українське джерело, згідно з яким, поки Анна Сєдокова колесить по містах і селах, чоловік Максим Чернявський розважається з її найкращою подругою Сантою Дімопулос. Як доказ наводяться фотографії з Instagram Санти, на яких спекотна брюнетка проводить вільні вечори в компанії друзів і чоловіка Сєдокової.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Сєдокова звинуватила Санту Дімопулос у лицемірстві

"Як же так можна .. Спокійно, Аня .. Видихай", - написала Сєдокова, а далі стала ретвітити повідомлення своїх читачів, які тут же почали заспокоювати виконавицю і приводити різні мудрі думки щодо довіри і лицемірства. Цікаво, що ситуація виглядає подвійно небезпечно тому, що до останнього часу сама Дімопулос була щаслива заміжня.

Зараз же, мабуть, затаївши образу Сєдокова вирішила відплатити чоловікові його ж монетою. На вечірці після великого концерту, на якому хедлайнерами були хлопці з гурту Blue, ведуча шоу Анна Сєдокова щосили розважалася з одним з учасників колективу - красунчиком-блондином Лі Раяном.

Раян протягом всієї вечірки практично не відходив від Сєдокової. Постійно обіймаючи її за талію, цілуючи в шию і погладжуючи, артист щось нашіптував їй на вушко. Відзначимо, Анна з радістю приймала знаки уваги артиста. Вона широко посміхалася йому і дозволяла торкатися себе. Незабаром до парочки підійшли інші учасники групи, які щосили налягали на російське частування: випивку і закуску. Анна також дозволила собі чарочку міцного і чокнулась із зарубіжними гостями.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова помстилася чоловікові з солістом групи Blue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі