четвер, 07 червня 2012 12:17

Донька Ганни Сєдокової не хоче вимовляти слово "папа"

Донька Ганни Сєдокової не хоче вимовляти слово "папа"
Співачка хоче жити на три країни Фото: muzmania.com

Ганна Сєдокова вчить 10-місячну доньку Моніку розмовляти російською і англійською. Дівчинка робить успіхи, але поки що вимовляє лише слово "мама". Наразі живуть вони в Америці і мама ще не наважується брати малечу в далекі заокеанські подорожі. Щоб познайомитися з Монікою її київським родичам доводиться прилітати в Лос-Анджелес, а тим, хто приїхати не може, про маленьку доню розповідає сама Сєдокова, повідомляє ТСН.

"Їй уже 10 місяців. Вона вже велика. Вона мене вже спокійно відпустила. Вона така смішна. Їй нещодавно пішли щеплення робити, а вона запам'ятала лікаря, він підходить, а вона показує йому пальчиком "ню-ню-ню", - розповіла в ефірі програми "ТСН.Особливе" співачка.

Між тим Сєдокова зізналася, що Моніка поки не вимовляє слово "папа".

"Це у нас велика трагедія. У нас виговорюються різні слова, але "папа" поки у нас якось не йде", - розповіла екс-"ВІА Гра".

Крім того співачка поділилася, що хотілося б жити на три країни: Америку, Росію та Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Седокова залишила 2-місячну доньку і поїхала будувати кар'єру

"Я в ідеалі бачу свою сім'ю, щоб ми могли заробити стільки багато грошей, щоб ми мали можливість жити в цих трьох країнах і вільно між ними літати, не думаючи про вартість квитків. А зараз про це думаю, не буду цього приховувати, тому що перельоти не тільки довгі, вони ще й дорогі. Тому неможливо витрачати і добу і кожен день літати", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Донька Ганни Сєдокової не хоче вимовляти слово "папа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі