пʼятниця, 15 березня 2024 10:31

Розлученого нардепа Тищенка помітили з колишньою в Ужгороді: фото
4

Микола Тищенко з дружиною і сином на прогулянці в Ужгороді
Фото: УП
Микола Тищенко з дружиною і сином на прогулянці в Ужгороді
Тищенко виходить з будинку, де живе Барановська
Тищенко виходить з будинку, де живе Барановська

Депутата Верховної Ради Миколу Тищенка, який на початку цього року підтвердив розлучення з Аллою Барановською, помітили на прогулянці з колишньою.

У розслідуванні УП зазначається, що в лютому політик приїздив до Ужгорода й зупинився у тому самому ЖК, де живе Алла з сином Давидом.

Пізніше в телефонній розмові журналіст Михайло Ткач запитав Тищенка, чи розірвання шлюбу перед відкриттям декларацій є фіктивним.

"Це неправда. Це особисте запитання, вони не стосуються моєї роботи. Не хочу на них відповідати", - заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер "злив" у мережу весільні фото Аліни Гросу

Інтерв'юер також запитав, чи правда, що колишнє подружжя проживає в одній квартирі в Ужгороді.

"Якщо є порушення закону, звертайтеся в правоохоронні органи. Будь-які стосунки з моєю родиною і моїм сином, це, по-перше, з вашого боку некоректно (питати - Gazeta.ua), бо моя дитина в Україні вся родина в Україні, і всі зрозуміло де, але я публічна особа, я займаю дуже українську позицію і захищаю свою країну як вмію. Я хочу сказати, в мене неповнолітня дитина без охорони, і тому, якщо ви будете часто це демонструвати, де живе і як живе, на вашій совісті можуть бути питання, по'вязані з його безпекою", - відповів Микола.

Наостанок додав, що квартиру він орендує.

Нагадаємо, в лютому 2024 року Тищенко задекларував 12,6 млн грн у вигляді подарунка. Джерелом доходу великої суми коштів політик вказав свою колишню дружину Аллу Барановську. "Подарунок" нардер отримав 15 лютого, тобто наступного дня після Дня святого Валентина, яке у світі символізує взаємне кохання.

Зараз ви читаєте новину «Розлученого нардепа Тищенка помітили з колишньою в Ужгороді: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі