пʼятниця, 15 березня 2024 09:58

Блогер "злив" у мережу весільні фото Аліни Гросу
4

Аліна Гросу з ймовірним чоловіком
Фото: bespalovmedia.com.ua
Аліна Гросу з ймовірним чоловіком
Аліна Гросу з ймовірним чоловіком
Аліна Гросу з Романом Полянським

Блогер Богдан Беспалов оприлюднив весільні фото співачки Аліни Гросу.

І поки сама артистка не коментує одруження, ймовірне оточення зірки розказало Беспалову, що скромна церемонія була на березі океану. Подружжя запросило лише найближчих і навіть друзі не знали про весілля Аліни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матвєєва сказала, чому не показує у соцмережах молодшого на 20 років бойфренда

"Наш інсайдер повідомляє, що рішення Аліни вийти заміж вдруге дещо здивувало друзів з обох сторін і були певні побоювання через характер як чоловіка, так і самої співачки. Не можу назвати імені обранця. Нехай Аліна вже сама оголосить, коли буде готова. Церемонія скромна. Вона не хотіла публічності і прагнула зробити захід максимально закритим. Більшість друзів навіть не знали про це весілля", - сказав блогер.

Фани співачки припустили, що вона вийшла заміж за російського актора Романа Полянського, з яким зустрічалась до повномасштабного вторгнення. Мовляв, чоловік неабияк схожий на Романа зростом, статурою, зачіскою та навіть кольором волосся.

Вперше Гросу вийшла заміж за бізнесмена Олександра Комкова, з яким невдовзі розлучилася через зраду коханого. Раніше знаменитість підігріла чутки про те, що вийшла заміж вдруге. Вона опублікувала романтичні кадри з чоловіком. Закохані позували на тлі моря у весільних образах.

Зараз ви читаєте новину «Блогер "злив" у мережу весільні фото Аліни Гросу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі