понеділок, 06 листопада 2023 09:59

Розкута Гвоздьова поділилась подробицями інтимного життя
5

Ілона Гвоздьова розказала подробиці інтимного життя
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva
Ілона Гвоздьова розказала подробиці інтимного життя
Ілона Гвоздьова розказала подробиці інтимного життя
Ілона Гвоздьова розказала подробиці інтимного життя
Ілона Гвоздьова розказала подробиці інтимного життя

Хореограф 35-річна Ілона Гвоздьова поділилась подробицями інтимного життя.

У інтерв'ю "Я єдина" зізналась, що вони з чоловіком займаються сексом тільки тоді, коли вдома немає дітей.

"Коли дітей забирають бабусі. Це єдиний спосіб, коли можна розслабитися і відчути себе розкутими. Того що, знаєте, от ця любов за дверима, тихенько, щоб діти не почули, це не про нас. Чоловік може спокійно до цього відноситися, бо, йому то що, а жінка - вона не може до кінця нормально розслабитися", - пояснила танцівниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добринін вперше розказав про нові стосунки: "Перебуваю у моменті закоханості"

Додала, що коли пара живе разом вже понад 10 років, то сприйняття інтиму змінюється.

"Ну не знаю, раз в тиждень нормальний є, а так: "Привіт, зая". Коли ви живете уже понад 10 років, у вас двоє дітей, то ця молодіжна історія - кожен день, романтика, пристрасть - вона змінюється, не то, щоби вона відходить. Це не говорить про те, що нам не хочеться одне одного. Ти починаєш по-іншому це сприймати, не як буденність, а як особливий момент, про який ти згадуєш ще місяць", - сказала Гвоздьова.

Раніше Гвоздьова зробила пластичну операцію зі збільшення грудей. До операції хореограф казала, що народження дітей, спортивний образ життя і останні роки постійного стресу сильно вплинули на її вигляд тіла. "Прийшов час змін. Я хочу знову відчувати себе жінкою...Так, хтось може казати, ви чудова, спортивна, рельєфна і так далі. Звісно, приємно це чути. Та я бачу в дзеркалі маленьку, худорляву дівчинку-підлітка, яка з кожним новим роком все більше нагадує старшу сестру доньки, ніж жінку", - зазначала вона.

Зараз ви читаєте новину «Розкута Гвоздьова поділилась подробицями інтимного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі