середа, 07 жовтня 2020 17:24

Riya презентувала ліричну баладу з ізраїльським музикантом

Riya презентувала ліричну баладу з ізраїльським музикантом
"Під плащем" - це пісня, під яку хочеться зізнаватись у коханні. Фото: надане піар-агентом артистки

Інді-поп співачка Riya презентує романтичну пісню "Під плащем". Ця музична історія увійде до другого повноформатного музичного альбому співачки.

"Під плащем" - це пісня, під яку хочеться зізнаватись у коханні та освідчуватися, під яку наречені танцюватимуть свій перший весільний танець.

"Так звучить моя осінь. Я співаю про свої історії. І в цій пісні закладений лейтмотив мого життя - кохання. Я хочу, щоб моя пісня нагадала кожному його любов, дорогих людей, найтепліші спогади й мрії", - коментує співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Голосу країни-10" Vaha презентував пісню "Саме ти"

Riya створила дві версії цієї пісні. Одна більш об'ємна, інша - камерна. Проте, обидві версії залишаються надзвичайно інтимними для співачки. Акустична версія пісні була створена в тандемі з ізраїльським музикантом Emil Khachaturian. Саундпродюсером синглу, вже традиційно став Alexander Don, з яким Riya розпочала свій новий творчий етап, вже успішно презентувавши сингли "Застигну" та "Листи".

Гурт "Маха" презентує екранізацію пісні "Тут і там". Сингл увійде до міні-альбому гурту. "Тут і там" - уособлення боротьби зі страхами та перепонами, які замикають нас зсередини на шляху до нашої мети.

Зараз ви читаєте новину «Riya презентувала ліричну баладу з ізраїльським музикантом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі