середа, 30 березня 2011 16:37

Рікі Мартін під час концерту обнімався з хлопцями
5

Рікі Мартін під час свого концерту влаштував еротичні танці на сцені. 39-річний співак вийшов на сцену лише в обтягуючих штанях з оголеним торсом. Рікі оточували підтягнуті тіла учасників його шоу-балету.

"Такого ми ніколи не бачили! - поділилися очевидці виступу найбільш продаваної латиноамериканської знаменитості. - Це, звісно, було із запалом, але так вульгарно! Адже деякі прийшли на концерт з дітьми".

Нещодавно на офіційному сайті Рікі Мартін опублікував лист іспанською та англійською мовами, в якому він визнав свою гомосексуальність.

"Всі обговорювали нетрадиційну орієнтацію Рікі, - продовжували нарікати глядачі концерту. - Але те, що ми побачили сьогодні, викликало у нас подив. Рікі - справжній мужик".

Перший виступ у рамках світового турне під назвою Musica + Alma + Sex пройшов в центрі Coliseo de Puerto Rico в Сан-Хуані, в рідному місті Рікі Мартіна.

До речі, сексуальні вбрання для співака, його бек-вокалістів і підтанцьовки змоделював сам Джорджіо Армані. Іменитий дизайнер не перший рік працює з Рікі і шалено любить його творчість.

Зараз ви читаєте новину «Рікі Мартін під час концерту обнімався з хлопцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі