пʼятниця, 02 листопада 2012 11:46

Принцу Гаррі готові заплатити 100 тисяч фунтів за участь у "Тінях спокуси"

Принцу Гаррі готові заплатити 100 тисяч фунтів за участь у "Тінях спокуси"
Принц повинен просто з'явиться на сцені і представити шоу Фото: sport.rbc.ru

Американський продюсер запропонував британському принцу Гаррі взяти участь у театральному шоу Shades of Temptation ("Тіні спокуси"). У разі згоди, принц отримає гонорар у розмірі 100 тисяч фунтів.

Продюсер Девід Кінг запросив принца Гаррі, який раніше став героєм скандальної вечірки в Лас-Вегасі, повернутися в "Місто гріхів". Кінг готовий заплатити 100 тисяч фунтів суму всього лише за те, щоб принц просто з'явився на сцені і офіційно представив глядачам нічне шоу "Тіні спокуси", яке містить елементи стриптизу.

"Принц Гаррі цього літа показав себе справжнім плейбоєм ... Я набрався хоробрості і написав у (Букінгемський) палац, щоб запросити його на сцену. Це серйозна пропозиція", - заявив продюсер. Він підкреслив, що готовий передати гонорар британської вінценосної особи в будь-яку благодійну організацію за вибором самого Гаррі. За даними британської преси, у минулому на одне з найвідоміших шоу Кінга "Душа танцю" протягом 15 років було продано близько 30 мільйонів квитків.

Нагадаємо, в кінці серпня американський портал розмістив фото з вечірки принца Гаррі в Лас-Вегасі, де він, а також якась дівчина були зображені в голому вигляді під час гри в більярд на роздягання, що проходила в номері готелю. Скандальні фото обійшли всі світові таблоїди.

Пізніше, за деякими даними, Гаррі пояснив, що йому приснився сон, що його вб'ють у Афганістані, де він повинен провести чотири місяці в якості другого пілота-стрілка ударного вертольота Apache. Нібито тому він і дозволив собі таку вечірку, вирішивши повеселитися, як в останній раз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі став найзавиднішим холостяком

Поведінка принца Гаррі під час його візитів в США вже не раз ставало об'єктом уваги преси. У 2011 році, в період проходження служби на американській військовій базі в містечку Гіла-Бенд, Гаррі, який має звання капітана британських Королівських ВПС, був викритий таблоїдами в неналежних зв'язках з місцевими мешканками. До цього йому приписували роман з офіціанткою каліфорнійського нічного клубу.

Зараз ви читаєте новину «Принцу Гаррі готові заплатити 100 тисяч фунтів за участь у "Тінях спокуси"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі