понеділок, 03 вересня 2012 16:42

"Це були просто п'яні обійми" - свідок "голої" вечірки принца Гаррі

"Це були просто п'яні обійми" - свідок "голої" вечірки принца Гаррі
Дівчина розповіла, що навіть у п'яному вигляді принц залишався джентльменом Фото: guardian.co.uk

Об'явилася учасниця вечірки принца Гаррі, провокаційні фотографії з якою облетіли увесь світ і підняли справжній галас. Якась блондинка дала велике інтерв'ю, в якому розповіла, що цілувалася з принцом і він виявився неймовірним джентльменом.

Тільки зарубіжні ЗМІ замовчали про нещодавній скандал навколо голих фотографій британського принца Гаррі, які смакував буквально весь світ, як це виявилося затишшям перед бурею. Репортери примудрилися знайти одну з учасниць вечірки, яка розповіла, як пройшла тусівка з членом британського королівського сімейства.

Якась 32-річна блондинка Керрі Рейчерт, до слова, землячка Гаррі, повідомила, що приїхала з подругами в Лас-Вегас на відпочинок. Прогулюючись на території готелю, вона помітила принца, який розважався зі своїми приятелями. Пізніше до неї підійшов чоловік з оточення Гаррі і запропонував приєднатися до вечірки члена королівської сім'ї в пентхаусі готелю.

Звичайно ж, дівчина не змогла відмовитися від такої привабливої пропозиції. Коли вона та її подруга прийшли в номер принца, там було ще кілька юнаків та дівчат, а сам принц Гаррі до цього часу був вже роздягнений і грав на більярдному киї як на гітарі.

Рейчерт зазначила, що до неподобств Гаррі підбурювали друзі, які пропонували п'яному королівському нащадкові роздягтися або обіймати дівчат. Керрі також дісталася увага принца. За її словами, вона провела з ним цілих 20 хвилин в інтимній обстановці, де вони базікали і цілувалися. "Це були просто п'яні обійми. Це не було романтично, просто забавно", - говорила дівчина.

Мало того, навіть в абсолютно голому вигляді Гаррі залишився справжнім джентльменом. За її словами, незважаючи на те що багато учасників вечірки були оголені, ніякої оргії не було. Також дівчина зазначила, що не з нею зображений принц на знімках, що стали вже легендарними.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кілька тисяч голих британців підтримали принца Гаррі

Між тим представники британської королівської сім'ї і сам Гаррі з гнівом спростовують цю інформацію.

Вечірка в Лас-Вегасі обернулася для принца і всієї його королівської родини справжнім скандалом. Гра в більярд на роздягання в номері готелю завершилася для Гаррі досить відвертою фотосесією в обнімку з якоюсь оголеною дівчиною. Пікантні фото обійшли всі світові таблоїди.

Зараз ви читаєте новину «"Це були просто п'яні обійми" - свідок "голої" вечірки принца Гаррі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі