середа, 22 серпня 2012 11:28

Напівоголений принц Гаррі веселиться в компанії красунь в бікіні
5

У молодшого брата серйозного і "правильного" принца Вільяма не дарма склалася репутація страшенного ловеласа і любителя розваг. Поки принц Вільям працює пілотом у Королівських військово-повітряних силах і рятує потопаючих у морі дівчат, принц Гаррі веселиться в Лас-Вегасі в компанії красунь в бікіні.

Ні, Гаррі теж скоро повернеться до своєї роботи в якості пілота вертольота, але поки він бажає насолоджуватися "нескінченним літом". Благо дівчата в Лас-Вегасі, дізнавшись про візит спадкоємця британського престолу, стрункими рядами потягнулися на "оглядини".

Принц Гаррі до такої красі байдужим залишитися не міг. Судячи з запису, зробленого біля басейну готелю MGM Grand hotel, 27-річний хлопець не без задоволення розглядав принади красунь.

Настрій Гаррі піднімала і його кохана горілка Grey Goose і всілякі коктейлі. Крім того, принц розважається іграми в казино, і в цілому його американська відпустка перетворилась на вечірку нон-стоп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі закохався у відому співачку

У Лас-Вегас він відправився як раз за цим: після клопіткої Олімпіади в Лондоні Гаррі знадобилося відновити сили і зняти стрес, і "Місто гріха" здалось йому кращим варіантом для таких канікул.

Відпочинок Гаррі почався в 5-зірковому Wynn hotel, де він платив по 450 фунтів стерлінгів за номер, продовжився в бунгало MGM Grand за 950 фунтів за ніч, а потім веселощі перемістилося в Encore Beach Club і нічний клуб XS.

Поява принца в Лас-Вегасі сприйняли з великим ентузіазмом. Дівиці, з якими познайомився Гаррі, не без задоволення викладали спільні фото в "Твіттер" та описували монаршу особу як істинного джентльмена. А один з барменів навіть залишив на пам'ять пляшку води, до якої приклався сам принц.

Зараз ви читаєте новину «Напівоголений принц Гаррі веселиться в компанії красунь в бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі