четвер, 01 листопада 2012 14:36

Принц Гаррі став найзавиднішим холостяком

Принц Гаррі став найзавиднішим холостяком
Хлопцеві не завадив навіть "голий" скандал Фото: tabloid.pravda.com.ua

Третій спадкоємець в черзі на британський престол принц Гаррі визнаний найзавиднішим холостяком країни. І це незважаючи на брудні інсинуації таблоїдів.

Сьогодні "брудним Гаррі" не захоплюються хіба що дівчата з аномально пуританськими нахилами. 28-річний хлопець хоч і відрізняється великою любов'ю до бурхливих паті і забавних витівок, але при цьому залишається чоловіком хоробрим, який активно займається доброчинністю.

Тому не дивно, що в рейтингу найбажаніших самотніх персон Британії від Tatler Гаррі зайняв перше місце. Також у списку опинилися спортсмен Том Дейлі, який завоював на минулій Олімпіаді в Лондоні бронзову медаль, репер Тайні Темпу і футболіст клубу Manchester City Маріо Балотеллі. Хоча подейкують, у Маріо кепський характер, але його зовнішність і успіхи вельми імпонують британським дівчатам.

Що ж стосується найбільш привабливих, але поки що самотніх англійських леді, то відповідний рейтинг очолила Піппа Міддлтон. Щоправда, нещодавно з'явилася інформація про те, що дівчина зустрічається з банкіром Джеймсом Меттьюсом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таліби мало не вбили принца Гаррі, обстрілявши військову базу в Афганістані

Цікаво, що в список увійшла і світська левиця, а також екс-приятелька Гаррі Челсі Дейві. Крім неї в рейтинг увійшли акторка Емма Вотсон, співачка Азілія Бенкс, засновниця та голова Net-a-Porter.com Наталі Массене, а також моделі Кара Делевінь і Джордан Данн.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі став найзавиднішим холостяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі