понеділок, 08 квітня 2024 09:44

Потап потрапив у скандал через концерт у проросійському клубі
4

Афіша виступу Потапа у клубі Німеччини
Фото: Скріншот
Допис проросійського клубу
Потап на концерті в Німеччині
Потап на концерті в Німеччині

Український репер і продюсер Потап виступив у Німеччині в клубі, де проводилися "російські ночі".

Артист дав концерт з російськомовними хітами з репертуару "Потап і Настя", "Время і стекло" і гурту Mozgi. Відео опублікувала "Музвар" у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У вас смердить з рота" - Мірзоян відповів хейтерам про розваги під час війни

"Потап таки дістався берега. Солдат заочного ТрО в Барселоні дав перший концерт з моменту повномасштабного вторгнення в проросійському клубі. Відбулося все це дійство під соусом Ukrainian/Russian Party. Тобто досі створювати спільний культурний простір для артиста - ок. Це в принципі все, що вам потрібно знати про Потапа. Як бачимо, час потроху розставляє все на свої місця. І кожен остаточно обирає, до якого берега йому приплисти", - іронічно написали в музичному порталі.

Потап ніяк не коментує ситуацію, але на його сторінці в Instagram є відмітка цього клубу.

Раніше блогер Богдан Беспалов опублікував афішу з концерту артиста, у якій було вказано, що Потап - "артист російського ретро". Пізніше репер вибачився перед українцями. Він записав відео, на якому зізнався, що не узгоджував це оголошення.

Зараз ви читаєте новину «Потап потрапив у скандал через концерт у проросійському клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі