четвер, 04 квітня 2024 12:41

"Артист російського ретро" - поведінка Потапа за кордоном вийшла на новий рівень
3

Потап співатиме російські пісні у Німеччині
Фото: Скріншот
Потап співатиме російські пісні у Німеччині
Потап співатиме російські пісні у Німеччині

Український продюсер і репер Потап, який виїхав за кордон, щоб розвивати музичну кар'єру, виступить у Німеччині з російськими піснями.

За інформацією блогера Богдана Беспалова, артист дасть концерт, на якому співатиме хіти з репертуару дуету "Потап і Настя" та гуртів "Время и стекло" і Mozgi.

Більше того, в афіші вказано, що Потап - "артист російського ретро".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зробив велику помилку" - Вакарчук вибачився за своє політичне минуле

"Олексій за роки повномасштабного вторгнення настільки закопав себе з погляду репутаційних зашкварів, що інцидент з афішею ставить жирну крапку в прозорості його проукраїнських намірів і репутації. Афіша затверджується завжди з менеджментом і самим артистом. Потап не міг не знати про презентацію себе як "артист російського ретро", - прокоментував Беспалов.

Додав, що запиту на пісні від артиста в українців немає, тож репер вибирає будь-який шлях заробітку.

"Джерел доходу майже не залишається і доведеться стягнути пояс", - підсумував блогер.

Раніше Потап пояснив, як і навіщо він опинився в Еміратах. Він заявив, його подорожі спрямовані не на відпочинок, а на збір коштів для допомоги Україні та українцям. На своїй сторінці Потап опублікував фото, на якому позує з Ширазом Хасаном, який, судячи з його профілю в соціальній мережі, є фахівцем з розробки стратегії популярності для селебрітіс.

Зараз ви читаєте новину «"Артист російського ретро" - поведінка Потапа за кордоном вийшла на новий рівень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі