четвер, 01 квітня 2010 18:07

Потап на 1 квітня відправив друзів у морг

Потап на 1 квітня відправив друзів у морг

Співака Потапа (справжнє ім"я Олексій Потапенко) розіграли на 1 квітня.

"Мене розіграли друзі, - розповів Потап. - Подзвонили і представились співробітниками одного крупного лейблу. Мовляв, зацікавились моїми піснями і готові бути продюсерами. Я повівся на цей підкол".

"Але потім помстився їм наступного 1 квітня. Вони у мене і воду носили, щоб заливати ковзанку, і в морг їздили труп упізнавати. Я їх жорстко обламав", - додав співак.

Між тим, Настя Каменських завжди "ведеться" на татові приколи.

"В дитинстві я прокидалась зранку і забувала, що сьогодні 1 квітня, - зауважила Каменських. - Тато казав, що мені не треба йти до школи. Коли він зізнавався, що це прикол, я все-таки одягалась і виходила з дому. Перед уроками я відкривала рюкзак і бачила там не книжки і зошити, а якісь непотрібні речі. Сьогодні тато може підкласти якісь цікаві дрібнички в мої концертні сумки та чемодани. Приколи не змінились".

Аліні Гросу на пошту надійшов лист від майбутнього чоловіка.

"Він намалював таку картинку нашого сімейного життя, що я перелякалась. Ніби-то ми будемо прати одне одному шкарпетки і доїти корів. Прикол вдався, я в шоці досі", - зізналась співачка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Потап на 1 квітня відправив друзів у морг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі