четвер, 29 лютого 2024 17:06

Понад 300 тис. грн на місяць: модель Аліна Байкова розказала, як "економно" живе в Америці
5

Аліна Байкова
Фото: instagram.com/alina_baikova
Аліна Байкова
Аліна Байкова
Аліна Байкова
Аліна Байкова

Українська модель Аліна Байкова розказала, в яку суму їй обходить життя у США.

В інтерв'ю Раміні Есхакзай жінка заявила, що витрачає щодня близько $500 (19 тис. грн).

"Як тільки ти вийшла зі свого будинку, у тебе витрачається близько $500 на день. Зустріла когось, кава, сигаретка, поїсти, дорого жити в Нью-Йорку. З інфляцією відчуваєш, як кава подорожчала, спочатку вона була п'ять доларів, зараз сім. Я зараз на "економ режимі", я взагалі не їм, тільки з бойфрендом, але все одно витрачаю багато", - поскаржилась модель.

Додала, що витрачає багато, попри наявність власного житла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важкохворий режисер Залевський повідомив, що українці зібрали гроші на його операцію

"Вона мені обходиться в $4 тис.(152 тис. грн) на місяць. Навіть якщо не буду витрачати на їжу та шикувати у ресторанах, щомісяця у мене йде $8 тис. (305 тис. грн)", - прокоментувала Аліна.

Байкова зізналась, що заробляє кошти завдяки рекламі в Instagram.

"Модні покази зазвичай грошей не платять. Вони можуть дати десь дві тисячі доларів, але вони тобі дають ім'я. Журнали і покази - це те, що дає моделі ім'я, а потім, якщо вона виглядає так, що може продати продукт, заробіток йде пізніше. Є багато дівчат, які ніколи не заробляли гроші, але дуже добре "ходили" покази", - підсумувала модель.

Раніше Байкова заявила, що бренди намагаються "заткнути їй рот". Через те, що вона мало не єдина, хто говорить про війну. Зірка казала, що на Каннський кінофестиваль, де вона вийшла у футболці Fuck you Putin, приїхала сама. Її не запросив жоден зі світових брендів.

Зараз ви читаєте новину «Понад 300 тис. грн на місяць: модель Аліна Байкова розказала, як "економно" живе в Америці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі