четвер, 07 березня 2024 11:12

"По горло захлинаємося в срачах" - Єфросініна прокоментувала сварку з Соловій
3

Маша Єфросініна
Фото: Скріншот
Маша Єфросініна та Христина Соловій
Христина Соловій

Ведуча й блогерка Маша Єфросініна висловилась про суперечку з Христиною Соловій.

У своєму Instagram пояснила, що не видалила цей фрагмент з відео, оскільки виступає за чесність.

"Я завжди декларувала свою позицію, в мене на каналі мають звучати справжні думки, реальних людей. Навіть якщо я ці думки не поділяю, не згодна з ними як громадянка України. Але я точно не буду мовчати, якщо на мій погляд вони перетинають мої особисті червоні лінії. Або мої особисті принципи, позиції. Я завжди це і показувала, і так відповідала, і буду відповідати далі", - прокоментувала Маша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У них 50% самої суті - це Росія" - Бадоєв висловився про мовчазну позицію Ротару

Крім цього ведуча закликала українців фокусуватися на теперішньому і майбутньому, а не згадувати минуле.

"Ми з вами, і ті хто мене поважає, і ті хто мене ненавидить, всі сьогодні погоджуються, що ми по горло захлинаємося в срачах. І мені хотілося б запропонувати відходити від срачів про минуле. От правда. Ображати один одного за те, що було у минулому, за що ми всі вже зробили свої висновки, пропрацювали помилки, існуємо, живемо і боремося за свою ідентичність, за свою правду. Годі сратися за минуле. Давайте фокусуватися на теперішньому і майбутньому. Там теж є місце дискусіям, повірте. Там теж є багато тем. Але це призведе до того, чого ми прагнемо. До вибудови критичного мислення і до демократичної держави, де кожен має свій голос і водночас може чути опонента й вимовляти свою… Не забувайте, що ми люди", - підсумувала Єфросініна.

Нагадаємо, Соловій під час інтерв'ю з Єфросініною заявила, що українці занадто толерантні з зірками, які донедавна "розмивали кордони" з росіянами. Додала, що й сама Маша перейшла на українську після скандалу в шоу "Дорослі дівчата".

Зараз ви читаєте новину «"По горло захлинаємося в срачах" - Єфросініна прокоментувала сварку з Соловій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі