пʼятниця, 29 липня 2011 09:34

Після весілля Кейт Мосс вирішила розповісти про свої романи

Після весілля Кейт Мосс вирішила розповісти про свої романи

Англійська супермодель Кейт Мосс випустить автобіографію, пише The Sun. У книзі вона розповість про розвиток кар'єри, секрети свого успіху, а також про свої романи і стосунки з дочкою.

За словами джерела видання, на написання мемуарів Мосс надихнув її чоловік, гітарист групи The Kills Джеймі Хінс. Музикант сам є великим шанувальником читання, а також час від часу займається літературою - пише п'єси і короткі розповіді.

Співрозмовник газети висловив упевненість, що книга Кейт Мосс буде мати великий успіх у читачів. Він зазначив, що автобіографія моделі буде цікава її прихильникам, так як про супермодель відомо не так вже й багато - сама вона намагається не розкривати подробиці свого особистого життя в бесідах з журналістами. Наприклад, Мосс майже нічого не говорила представникам ЗМІ про розлучення своїх батьків, а також дуже рідко розповідає про дочку, восьмирічну Лілі.

Як скоро Мосс має намір закінчити роботу над мемуарами, не уточнюється. Сама 37-річна модель поки не прокоментувала інформацію про майбутню публікацію книги. В даний час вона разом з чоловіком знаходиться в Австралії, де у The Kills заплановані концерти.

Кейт Мосс почала кар'єру в 14 років. У 16-річному віці її фотографія була опублікована на обкладинці журналу Face; з цього моменту почалося сходження Мосс. Вона вважається однією з найбільш успішних і впливових моделей 1990-х років. Зокрема, саме Кейт стала законодавицею так званого "героїнового шику" - моди на худих і блідих моделей.

Крім своєї основної роботи в модельному бізнесі Мосс пробує себе і в інших сферах діяльності. Так, кілька років тому вона виступила в якості дизайнера, розробивши колекції одягу та аксесуарів для марки Topshop.

Зараз ви читаєте новину «Після весілля Кейт Мосс вирішила розповісти про свої романи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі