пʼятниця, 15 липня 2011 17:48

Кейт Мосс повернулася до світського життя після медового місяця

Днями Кейт Мосс та її чоловік Джеймі Хінс повернулися в Лондон після медового місяця, проведеного на Середземномор'ї. І вчора пара вперше після весілля вийшла в світ.

Кейт і Джеймі вирушили на відкриття однієї з художніх галерей. Британська ікона стилю виглядала відпочилою і посвіжілою, а срібляста сукня з глибоким декольте прекрасно підкреслювало бронзову засмагу.

Як відомо, молодята провели медовий місяць на розкішній яхті рітейл-магната Філіпа Гріна, якого Кейт зараз любовно називає "дядьком Філом". На початку тижня подружжя повернулося з середземноморського круїзу, а в середу вже відправилися на вечерю разом з Гріном.

У четвер містер і місіс Хінс вирушили на виставку Джейка і Дінос Чепмена в галереї White Cube у Лондоні, а потім відправилися на вечерю з друзями в Dorchester Hotel.

Тим часом шанувальники топ-моделі цікавляться самопочуттям Кейт. Подейкують, новоспечене подружжя ось-ось займеться вирішенням питання поповнення сімейства.

"Кейт перебрала на весіллі з алкоголем, сигаретами і бутербродами з беконом, - розповів раніше один з приятелів знаменитості. - Але Джеймі хоче, щоб вона почала вести більш здоровий спосіб життя, перш ніж вони спробують зачати дитину. В результаті Кейт відправилася в Середземномор'є і запаслася пророслою пшеницею, паростками ячменю і риб'ячим жиром. Вона сподівається завагітніти відразу після того, як повернеться додому. Джеймі обожнює Кейт і хоче прожити з нею довге життя. Вона поки не може повністю відмовитися від випивки і сигарет, але її поведінка на яхті - перший крок до нової, заміжньої Кейт Мосс".

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс повернулася до світського життя після медового місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі