середа, 05 червня 2013 17:30

Після розлуки з Дороніним "чорна пантера" чудово виглядає і посміхається

У Лондоні відбулася щорічна церемонія Glamour Magazine's Women of the Year Awards, яка зібрала найяскравіших і стильних зоряних красунь. Серед гостей заходу була помічена і супермодель Наомі Кемпбелл, яка вперше з'явилася на публіці після розставання з Владиславом Дороніним. Темношкіра красуні була в прекрасному настрої - із задоволенням кокетувала перед фотокамерами, спілкувалася з шанувальниками і демонструвала публіці свій бездоганний наряд. Що стосується образу, для церемонії Наомі вибрала приголомшливе міні-сукні з металевим декором на топі і спідницею плісе від легендарного Alexander McQueen. Блискучі локони Наомі поклала на бік у просту, але елегантну зачіску.

Звання "Жінка десятиріччя" від Glamour отримала ікона стилю і дизайнер Вікторія Бекхем. На червоній доріжці церемонії також блищали: Кара Делевінь, Рита Ора, Девіл Ганді, Хайден Панеттьєрі, Джессі Джей, Кайлі Міноуг та інші.

Зараз ви читаєте новину «Після розлуки з Дороніним "чорна пантера" чудово виглядає і посміхається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі