середа, 08 серпня 2012 17:55

Після розлучення з Томом Крузом Кеті Холмс намагається повернути впевненість у собі

Після розлучення з Томом Крузом Кеті Холмс намагається повернути впевненість у собі
Актриса ходить до тренера з особистісного росту Фото: moizvezdi.ru

У перші дні після оголошення про розлучення з Томом Крузом Кеті Холмс виглядала дуже щасливою, немов з її плечей зняли величезний тягар. Але зараз, коли всі юридичні проблеми вирішені, актриса нарешті подивилася на ситуацію іншими очима: вона - мати-одиначка, а її акторська кар'єра в повному безладді.

Після стількох років у ролі місіс Круз актрисі вже важко бачити себе в якості самостійної фігури і в особистому житті, і в роботі. Кажуть, владний Том Круз особисто контролював всі пропозиції знятися в кіно, які надходили його дружині, і фактично зруйнував її і без того не блискучу кар'єру. Тепер Кеті Холмс відома тільки як друга половина Круза і мама чарівної Сурі, але не як успішна актриса. Можливо, саме про це роздумувала Кеті, коли її обожнювана дочка Сурі проводила час з татом в Діснейленді.

Розчарування в коханні і шлюбі, думки про втрачені можливості і витрачених даремно роках - все це зараз тисне на актрису, заважаючи їй зосередитися на побудові нового життя. Щоб справитися з цими складнощами, Холмс вирішила звернутися до професійного тренера з особистісного росту.

"Вона передбачала золоте майбутнє для себе і Сурі, вільне від Тома і саєнтології, - розповідає близьке до Кеті джерело. - Але сяйво, що йшло від Кеті після розставання з чоловіком, випарувалося. Кеті хоче знайти свій власний голос, і вона звернулася за професійною допомогою і найняла тренера, котрий спеціалізується в упевненості в собі по життю. Вона займається з ним раз на тиждень в надії знову знайти колишню себе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На грунті розлучення Кеті Холмс стрімко втрачає вагу

Кажуть, саме через невпевненість в собі Кеті скасувала заплановану робочу поїздку на благодійний захід в Лос-Анджелес. Їй здавалося, що всі будуть на неї дивитися, обговорювати, а в своєму нинішньому стані актриса просто до цього не готова.

Зараз ви читаєте новину «Після розлучення з Томом Крузом Кеті Холмс намагається повернути впевненість у собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі