пʼятниця, 14 червня 2013 15:59

Періс Хілтон показала свій елітний будинок
6

Періс Хілтон показала свій будинок у Беверлі-Хіллз журналу Elle та розповіла про події, що стали основою для фільму "Елітне суспільство".

"Є стільки речей, заради яких потрібно жити, крім всієї цієї власності та іншого, - каже Періс про сенс фільму, який вона сподівається помітять глядачі. - І якщо ви хочете всього цього, то заробіть, як я".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Періс Хілтон спокушала на публіці молодого коханця

Зірка все ще не уявляє, як би вона відреагувала, зустрівшись віч-на-віч з молодими людьми, які вдерлися до неї в будинок: "Я неконфліктна людина. Але я швидше за все сказала б їм, що у них проблеми з головою і щоб вони повернули мої речі".

Софія Коппола, режисер фільму "Елітне товариство" поділилася враженнями від особняка Періс: "Я побачила подушки з обличчям Періс і відразу захотіла сфотографуватися з ними. Вона справжня поп-ікона і ставиться до себе з почуттям гумору. Думаю, вона була першою, хто зробив з себе бренд. І вона так віддана своєму стилю"??.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон показала свій елітний будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі