четвер, 26 травня 2022 17:39

Остап Ступка зізнався, як змінилися стосунки з дружиною за час війни: "Було декілька нервових спалахів"
5

Актор 54-річний Остап Ступка розповів, що після початку війни залишився в Києві. Зараз займається театром і волонтерством. Їхати з країни не хоче і молодша на 20 років дружина Дарина.

Зізнався, як змінилися їхні стосунки за три місяці російської агресії проти України, у програмі "Зірковий шлях".

"Було в нас із дружиною декілька нервових спалахів у перші тижні війни. Це зрозуміло, на такому нерві все переживалося", - пригадав він.

"Треба навчитися перемикатися для збереження власної психіки й психіки оточення. Це можуть бути різні побутові справи, у хаті щось зробити чи десь поїхати по якісь речі з допомоги, для зустрічей, для мистецьких проєктів, тобто підтримувати в собі нормальність існування під час воєнного стану", - порадив Ступка.

Актор Остап Ступка розповів, що після початку війни залишився у Києві
Фото: Facebook Остапа Ступки
Їхати з країни не хоче і молодша на 20 років дружина Дарина
Ступка розповів, як змінилися стосунки з коханою за час війни
Ступка розповів, як змінилися стосунки з коханою за час війни
Ступка розповів, як змінилися стосунки з коханою за час війни

Також розповів, як поставився до розлучення сина Дмитра з Поліною Логуновою. Його рішення актор підтримав.

"Кажу, щоб заспокоївся, не звертав уваги на жодні випади можливі... У них там своя історія. І теж, щоб відірвався від цих справ. Бо він сумує за донькою Богданою. У таких умовах діти, звісно, не повинні страждати. Я думаю, що він хороший батько, робить усе для того, щоб підтримувати стосунки з малечею", - запевнив він.

Зізнався, що йому зараз не вдається підтримувати стосунки з онукою. Мовляв, з "іншою стороною" він зараз не спілкується. Однак сподівається колись все надолужити з Богданою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Думала, ти мудріше" - Логунова пригрозила Ступці через наклеп на неї

Також поділився, що з початку війни намагався достукатися до колег у Росії, надто тих, хто має українське коріння - Федора Бондарчука, Сергія Гармаша. Жодної відповіді він від них не дочекався і визнає: у сучасній Московії є чимало манкуртів.

Актор впевнений, що Україна переживе "кляту орду" та розквітне. Але це забере ще багато зусиль.

"Якби нація була так згуртована до війни, а не з'ясовувала стосунки, зокрема політичні. Але так Бог розпорядився, що зараз ми маємо пережити кляту орду, що нас насправді так згуртувала. Відмовитися від усіх радянських речей, бо радянські речі досі існують, існували принаймні до 24 лютого", - сказав Ступка.

На його думку, "відлуння комунізму" відчувалося донедавна в різних сферах.

"Ми були занадто толерантні до представників деяких політичних партій. Я б навіть сказав, до деяких фріків із політичних партій, які зараз розтуляють свого чорного рота на Московщині, обливають нашу країну брудом. У цьому питанні нам треба бути різкішими. Ворог небезпечний, підступний, жорстокий, нахабний. І ми його поборемо, звісно. Але на це підуть великі сили", - наголосив він.

Український співак Віктор Павлік поїхав до дружини й сина в Німеччину. Зараз родина перебуває в Берліні.

Зараз ви читаєте новину «Остап Ступка зізнався, як змінилися стосунки з дружиною за час війни: "Було декілька нервових спалахів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі