понеділок, 21 травня 2012 03:48

Останній епізод "Доктора Хауса" вийде в понеділок

Останній епізод "Доктора Хауса" вийде в понеділок
© FOX

Заключний 177-й епізод популярного серіалу "Доктор Хаус" (House MD) з Х'ю Лорі у головній ролі суперечливого геніального діагноста Грегорі Хауса, виходить у понеділок на екран, повідомив телеканал FOX.

Остання серія виходить з інтригуючою назвою "Все смертні".

Серіал в жанрі медичної драми, створений Девідом Шором, тривав вісім років, у кращі моменти притягаючи до екрану майже 30 мільйонів глядачів. Критики з самого початку прихильно зустріли появу в масовій культурі нового образу лікаря - персонажа, наділеного гострим розумом, інтелектом і проникливістю замість традиційних людських чеснот, що пропонуються представникам цієї професії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Г'ю Лорі та Стівен Фрай робитимуть новий проект

Пік популярності "Доктора Хауса" припав на 2007-й рік, однак потім аудиторія стабільно скорочувалася і в останні місяці впала до 5,5-6,6 мільйона людей, незважаючи на численні "Золоті глобуси" і шість "Еммі" за сценарій і постановку.

Лорі потрапив до "Книги рекордів Гіннеса" як найбільш високооплачуваний актор телесеріалу - його гонорари за кожну серію в 2010 році досягли безпрецедентних 700 000 доларів.

"І глядач, і доктор втомилися", - пояснюють продюсери завершення проекту.

Зараз ви читаєте новину «Останній епізод "Доктора Хауса" вийде в понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі