пʼятниця, 14 жовтня 2011 11:37

Лідер Limp Bizkit зніметься в телесеріалі

Лідер Limp Bizkit зніметься в телесеріалі

Фронтмен гурту Limp Bizkit Фред Дерст уклав угоду з CBS, в рамках якого він виконає головну роль у комедійному телесеріалі, повідомляється на сайті Deadline.

У проекта поки немає офіційного найменування, проте іноді його згадують під назвою "Douchebag" (що можна перевести приблизно як "чмо"). Вже відомо, що серіал буде складатися з півгодинних епізодів. В якості сценариста над проектом працюватиме Меттью Карлсон. Він брав участь у створенні серіалів "Містер Саншайн" і "Малкольм в центрі уваги".

Раніше Дерст вже встиг проявити себе в ролі кінематографіста. Зокрема, він працював в якості режисера над фільмами "Освіта Чарльза Бенкса" (2007) і "Аутсайдери" (2008). В кінці 2010 року була анонсована картина "Хроніки ломбарду", постановкою якої також зайнявся Дерст.

Крім того, Фред Дерст кілька разів виступав як актор. У 2005 році він знявся у фільмі "Вибачте, ненависники". Крім того, він з'явився в двох останніх епізодах четвертого сезону серіалу "Доктор Хаус". Тим не менше, роль у новій комедії CBS стане першою великою роботою Дерста на телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «Лідер Limp Bizkit зніметься в телесеріалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі