понеділок, 31 січня 2011 09:55

Опра Вінфрі не хоче заміж за свого бойфренда (ФОТО)

Легендарна американська телеведуча Опра Вінфрі відверто розповіла, чому у неї не вийшло вийти заміж і народити дітей.

Вже протягом багатьох років вона зустрічається з 59-річним бізнесменом Стедменом Гремом.

Опра навіть була з ним заручена, але до весілля справа так і не дійшла.

"Ми вже були знайомі дуже довго. Це була міцна дружба. І раптом я зрозуміла, що люблю. Ми оголосили про заручини, але потім мені стало ясно, що якщо весілля дійсно відбудеться, наш шлюб незабаром зруйнується. І я чесно сказала про це Стедмену. Він погодився ", - розповіла 56-річна Вінфрі.

За її словами, Стедмен Грем - чоловік, прихильний старим традиціям. Поки вони залишаються друзями, він готовий увесь час перебувати в тіні Опри.

"Але ставши моїм чоловіком, не зможе миритися з таким становищем. Йому не потрібна дружина, яка знаходиться постійно в центрі уваги. І він це розуміє. Тому ми вирішили залишитися просто друзями. Я це дуже ціную. У моєму житті було багато зрад", - поділилася Опра Вінфрі в інтерв'ю програмі "Пірс Морган сьогодні ввечері" на телеканалі CNN.

Вона зізналася, що за своє життя тричі відчувала почуття любові, яке "ранить в саме серце". Серце їй розбивали двічі. Але імена цих чоловіків вона називати не збирається.

"Ти жартуєш? Вони ж почнуть мені дзвонити. А потім будуть до кінця життя хвалитися всім своїм знайомим:" Я розбив серце Опрі Вінфрі!", - говорить зірка.

Вона знову наголосила, що ніколи не вийде заміж.

"Тому що іншого такого чоловіка, як Стедмен, я не знайду, а з ним ми вже все вирішили", - підкреслила телеведуча.

Опра говорить, що вона не з тих жінок, які мріють про те, щоб одягнути весільну сукню, розрізати торт, почути дзвін дзвонів на честь вінчання.

"Всі, але тільки не я. Значить, я інша", - акцентувала Вінфрі.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Опра Вінфрі не хоче заміж за свого бойфренда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі