четвер, 08 лютого 2024 15:15

Олена Кравець сказала, чи повернеться до "Кварталу 95"
3

Олена Кравець з акторами "Кварталу 95"
Фото: Пресслужба студії "Квартал 95"
Олена Кравець
Олена Кравець

Гумористка і телеведуча Олена Кравець зізналась, чи повернеться до "Кварталу 95".

В інтерв'ю "Наодинці" знаменитість розповіла, що пішла з команди через те, що хотіла розвиватися самостійно.

"Паузи вже немає, я пішла. Як почався "Тихий вечір" восени 2022 року, то я вже й пішла. Я розуміла, що я не можу працювати і там, і там. Мене вже тягнуло на свою самостійну дорогу, на якусь таку, яку я сама собі прокладаю. Мені вже цього хотілося", - пояснила Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гольф кольору "мокрий асфальт" і класичний костюм: Зеленська з'явилась на публіці у стриманому образі

Додала, що не планує повертатися до студії.

"Я дуже вдячна хлопцям, що вони з розумінням до цього поставилися, тому ми не грюкали дверима. Іноді зараз спілкуємося, дуже рідко, але ми на зв'язку", - підсумувала гумористка.

Раніше навколо ведучої розгорівся скандал, щодо фінансування її програми "Тихий вечір". Зазначалося, що Кравець отримала з держбюджету понад 27 млн грн на створення проєкту. Пізніше вона пояснила, що шоу припиняє свою роботу, тому нових випусків 2024 року не буде. А кошти виділялися на 2023 рік.

На телеканалі "Дім", де випускалися її програми, пояснили, чому ці гроші не спрямували на ЗСУ. "Кошти цивільної частини державного бюджету України не можуть бути використані на військові цілі", - йшлося у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Олена Кравець сказала, чи повернеться до "Кварталу 95"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі